Bouwlocaties gezocht

Als projectontwikkelaar is Van Dam Groep continu op zoek naar geschikte bouwlocaties in geheel Nederland en zijn wij met name actief in alle sectoren van de utiliteitsmarkt.

Wij zijn geheel zelfstandig en niet gelieerd aan productiegerichte bedrijven en realiseren al onze ontwikkelingen voor eigen rekening en risico.

Heeft u of weet u een locatie waar een vervallen loods of een verouderd bedrijf op staat of andere locatie waar gesloopt en/of ontwikkeld kan worden? Neem dan contact met ons op. Elke kavelgrootte is bespreekbaar. Het maakt ons niet uit of het grond betreft of een herontwikkeling. Beiden zijn voor ons interessant, mits de kavel de juiste bestemming heeft of deze op termijn kan worden verkregen. Voor de juiste locatie betalen wij een faire prijs en/of een goede bemiddelingsfee.

Als u locaties heeft of kent welke voor onze projecten geschikt lijken, laat het ons dan weten, dat stellen wij bijzonder op prijs. Door de korte lijnen binnen onze organisatie zijn wij in staat snel te handelen. We staan u graag te woord.

Van Dam Groep
De Hooge Krocht 27
2201 TP NOORDWIJK ZH

Tel. 071 4082820
Fax. 071 4088104
E-mail. info@vandamgroep.nl