Wie zijn wij

Van Dam Groep is een zelfstandige, landelijke, opererende ontwikkelaar en is actief in alle sectoren van de utiliteitsmarkt. Wij treden op als intermediair tussen de opdrachtgever, koper/ eindgebruiker en het uitvoerende bouwbedrijf die het project uiteindelijk realiseert.

Of het nu om kleine of grote, complexe en integrale projecten gaat, altijd weten wij als spil tussen de opdrachtgever en alle betrokken partijen een optimale meerwaarde te creëren. Vanaf de start van het project tot en met de oplevering dragen wij zorg voor een integrale bewaking van de beheersaspecten en zien toe op een juiste samenhang en stemmen de voortgang en kosten af met de opdrachtgever.

Op basis van een zorgvuldige selectie van partijen wordt een bouwteam van specialisten samengesteld om tot het beste resultaat te komen. De projecten die wij begeleiden voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, esthetiek, functionaliteit en commerciële duurzaamheid. Door constructief en integer mee te denken over vastgoedoplossingen worden deze ambities bereikbaar. Wij streven ernaar te excelleren in de ontwikkeling van vastgoed en daarbij continu de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Van Dam Groep is onafhankelijk en niet gelieerd aan productiegerichte bedrijven. Hierdoor zijn wij vrij in de keuze van de bouwpartner waarmee wij samenwerken. Bij die keuze is de waarde die een partner kan toevoegen aan het project van doorslaggevende aard. Zo werken wij graag samen met lokale/ regionale bouwbedrijven vanwege de betrokkenheid in het gebied en die mogelijk meer voordelen kunnen bieden dan de bedrijven van buiten de regio.

Wij zijn volledig op de hoogte van de meest actuele marktomstandigheden. Gevoegd bij onze kennis en ruime ervaring, zijn wij in staat altijd kwalitatief en duurzame hoogwaardige projecten op te leveren. Een deskundige bouwpartner, dat is wat wij zijn. Een bouwpartner die meedenkt, initieert, innoveert en vooral regiseert.