Amsterdam, Teleport Tower

Teleport Tower is een opvallende verschijning langs de Rijksweg A10 (ring Amsterdam) en is hét symbool voor het zakencentrum Teleport.
Het 17 verdiepingen tellende roomkleurige gebouw, met de herkenbare architectuur van Alberts & Van Huut, kijkt uit over Amsterdam. Elk van de drie vleugels van het gebouw wijst op een belangrijke plek in de omgeving; Luchthaven Schiphol, station Amsterdam Sloterdijk en het centrum van Amsterdam.

Teleport Tower is uitstekend bereikbaar en beschikt over een totaal verhuurbaar oppervlakte van circa 13.848 m². De entree is geheel gemoderniseerd en is voorzien van een coffee corner waar ze Amerika’s bekendste koffiemerk schenken. Onder het gebouw bevindt zich een parkeergarage. Teleport Tower is ingericht voor multi-tenant gebruik.

Het gebouw is ontworpen door de beroemde architectenbureau Alberts & Van Huut in opdracht van de Van Dam Groep. ‘Living Architecture’ is een vorm van architectuur die is geïnspireerd door de natuur en is gebaseerd op schoonheid en harmonie. Het leert ons dat het ontwerp en de indeling van een gebouw ons welzijn en geluk beïnvloeden. Het gebruik van organische architecturale principes kan negatieve invloeden vermijden en het positieve stimuleren. Harmonie tussen de natuurlijke en nieuw gecreëerde vormen is belangrijk.

EP2A6723
EP2A6727

Wilt u meer weten over onze projecten?

Neemt u dan contact met ons op.

Meer recente projecten